UITBREIDING PASTORALE EENHEID EN BENOEMINGEN

Laatst bijgewerkt: zaterdag 19 november 2022 Gepubliceerd: zaterdag 19 november 2022 Geschreven door Lode Caes

 

Bij bisschoppelijk decreet houdt op 15 november 2022  de federatie Zonnebeke Sint-Augustinus op te bestaan. De parochies Beselare Sint-Martinus, Geluveld Sint-Margareta, Passendale Sint-Audomarus, Zandvoorde Sint-Bartholomeus en Zonnebeke Onze-Lieve-Vrouw worden opgenomen in de pastorale eenheid Onze-Lieve-Vrouw van Vrede regio Ieper.

Deken Miguel Dehondt is pastoor van de pastorale eenheid Onze-Lieve-Vrouw van Vrede regio Ieper. Priesters Ettien Léon N’Guessan en Mathias Noë zijn er medepastoor en Patrick Tourlouse en Martin Mvibudulu Mavinga zijn er meewerkend priester. Diaken Lode Caes is voltijds verbonden aan de pastorale eenheid en de diakens Christiaan Plaisier, Frank Allewaert en Bart Lefever zijn er medeverantwoordelijke voor de pastoraal. Zuster Lieve Desodt is er parochieassistent.

Op zondag 20 november 2022 om 10.30 u. heeft de aanstellingsviering, voorgegaan door bisschop Lode Aerts plaats in de Sint-Maartenskathedraal in Ieper en danken we deken Roland Hemeryck en priester Mathias Parret voor hun jarenlang voorgaan in ons midden.

Van harte welkom!

Hits: 3207