JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews

HOLLEBEKE - CONCERT LISA DEL BO: Niet Alleen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 06 juli 2024 Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2024

Met 'Lisa Gelooft' begon Lisa del Bo aan een verhaal dat Vlaanderen raakte. Meer dan 15.000 mensen kwamen naar haar kerkconcerten. Nu zet ze dat verhaal verder met 'Niet alleen’. Lisa is op zoek gegaan naar liedjes met een ziel en vond een schat aan hoopvolle, spirituele en religieus geïnspireerde nummers die mensen verbinden en die op een fijne manier laten zien dat je nooit alleen bent.

 

Lisa: “Met ‘Lisa Gelooft’ ben ik echt op een religieuze manier naar voor getreden. Het publiek weet dat ik geloof. Nu heb ik er een tweede luik aan gezet. Het is niet allemaal even religieus als wat ik met m’n eerste cd bracht. De mensen zullen zich evenwel in veel van mijn liedjes herkennen. Ben je gelovig, dan projecteer je dat anders dan niet-gelovigen. Mensen die twijfelen over hun geloof, gaan zeker ook hun gading vinden op dit album.”

In de songteksten van o.a. De Vuyst, Helmut Lotti, Bart Herman en Lisa’s zoon Eli komen geloof, hoop, liefde en verbondenheid uitgebreid aan bod. Met Bart en haar zoon zingt de Limburgse op haar nieuwe plaat ook een duet.

“Mensen weten inmiddels dat ik gelovig ben. Wanneer ik ook met deze liedjes mensen blij maak, steun of een hart onder de riem steek, word ik daar zelf ook heel gelukkig van”.

 

Zaterdag 6 juli 2024 om 20.00 u. in de Onze-Lieve-Vrouw-

Geboortekerk van Hollebeke.

Tickets: 20 euro |

inclusief drankje achteraf

Opbrengst

ten voordele van MERCY SHIPS

Mercy Ships is een internationale liefdadigheidsinstelling en wil met hospitaalschepen Hoop en Genezing brengen aan de Allerarmsten in de wereld. De aandacht is vooral gericht op medische hulp, onderwijs, training, voorlichting en ontwikkelingsprojecten. Er worden onder meer projecten opgezet rond watervoorziening, de bouw van ziekenhuizen en landbouw. Gratis hulp wordt gegeven aan iedereen, ongeacht geslacht, afkomst en geloofsovertuiging. Wereldwijd vragen zij hiervoor aandacht, vrijwilligers, hulpmiddelen en gelden.

Tickets bestellen:

Scan de QR-code op foto

of bel 0496 125 73

of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hits: 399